U bent hier

Siens Klinkende Klankenquiz voor Kleine en Grote Oren

Ketnet-wrapper Sien Wynants daagt je uit in een weet- en luisterquiz voor alle leeftijden. Schrijf je in, spits je oren en win fantastische prijzen.

Wanneer: 
zaterdag 1 februari 2020,
15:00 tot 16:00
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Luisterpuntbibliotheek i.s.m. Muntpunt
Wie

voor allesweters en luistervinken van 6 tot 99 jaar

Herken je de persoon aan zijn lach? Van waar komt dit deuntje? Wat zegt de emoe? En wat is dat rare geluid? Test je oren én je algemene kennis tijdens Siens Klinkende Klankenquiz. 

In dit bijzondere luisterspel spelen jong en oud samen. Met vragen waarop alleen opa's het antwoord weten, doe-opdrachten die enkel een kind tot een goed einde kan brengen, en alles daartussen. Wie wil winnen, komt maar beter met de hele familie. 

Stel een ploegje samen en schrijf je nu in. Een team bestaat uit maximum 5 personen, met minstens 1 en hoogstens 3 volwassenen. Vind je geen team? Je mag je ook alleen inschrijven. De dag zelf maken we extra gelegenheidsploegjes.

De overwinning zit tussen je oren!

Siens Klinkende Klankenquiz maakt deel uit van La Semaine du Son/De Week van de Klank.

Ook interessant: 
Workshop
25 januari, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

elke woensdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Boeken
elke woensdag, 15:00 tot 16:00

Kom in het verteltheatertje van de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen. Kies zelf een boek of laat je verrassen door onze doorwinterde en gepassioneerde vertellers.