U bent hier

Werken bij Muntpunt

Naast een bibliotheek, een informatiehuis en een venster op Brussel, is Muntpunt ook een ontmoetingsplek. Bibliotheekbezoekers, Brussel­liefhebbers, partners... brengen er samen dingen in beweging. Ook jij kan daaraan bijdragen, als medewerker, jobstudent, stagiair of vrijwilliger.

Muntpunt zoekt

Medewerkers:

Vrijwilligers:

  • Begeleiding activiteiten 'Nederlands oefenen' Lees meer >
Wat biedt Muntpunt jou als medewerker?

Openheid

Muntpunt is een open huis in een diverse stad. Onze open blik richt zich zowel naar buiten als naar binnen. Diversiteit bij ons publiek en onze medewerkers creëert positieve interactie en samenwerking. Muntpunt kiest dan ook voor een open beleid en een transparante communicatie.

‘Open’ is slechts een van de Muntpuntwaarden. Ontdek hier waar we nog voor staan.

Talent & ontwikkeling

Persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal in Muntpunt. In een voortdurend evoluerende omgeving krijg je als medewerker, jobstudent, stagiair of vrijwilliger de kans om je talenten en vaardigheden te verrijken. Academie Muntpunt voorziet hiervoor in een uitgebreid aanbod van opleiding, kennisdeling, coaching en teambuilding.

Innovatieve werkplek

Als Muntpuntmedewerker krijg je het vertrouwen om flexibel te werken. Als je taken het toelaten, maakt de plaats of de tijd waarop je werkt weinig uit. Als het resultaat er maar staat. Een innovatieve kantoorruimte en hr-werking maken het flexibel werken mogelijk. Zij bevorderen ook de teamgeest en stimuleren een constructieve samenwerking.

Stage

Muntpunt gelooft in jong talent. Als stagiair krijg je het vertrouwen en de ruimte om praktijkervaring op te doen. Begeleid door een stagecoach en omringd door experts uit de verschillende teams, leer je je talenten in te zetten in een professionele omgeving.

Maakt een stage deel uit van je opleiding? Dan zoekt Muntpunt met jou naar een opdracht die een unieke eerste werkervaring oplevert.

Ligt jouw opleiding achter de rug en/of wil je bijkomende competenties en ervaringen op je cv? Kom dan vrijwillig stage lopen. Een prima manier om je professioneel te ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Stuur jouw stageaanvraag naar jobs@muntpunt.be, met je motivatie en cv.

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Brussel? Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel maakt je wegwijs.

Via Muntpunt kan je een steentje bijdragen aan andere Brusselse organisaties in de non-profitsector. Wij werken samen met Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel (onderdeel van Kenniscentrum WWZ vzw). Kom gewoon langs en vraag de medewerkers aan het Infopunt Vrijwilligerswerk om je wegwijs te maken in het aanbod voor vrijwilligers in het Brusselse netwerk van non-profitorganisaties.