U bent hier

Online filmcollectie

Onze medewerkers selecteren op regelmatige basis films uit het immense aanbod van Sooner (de nieuwe naam voor UniversCiné Belgium). Daarvan kan je er per jaar 3 gratis downloaden en bekijken met de exclusieve promocode mpfilmcollecties2020. Nestel je gezellig in je luie zetel en laat de film beginnen.

Hoe werkt het? >

Familie

In deze Coronatijden vallen we noodgedwongen terug op ons gezin en bij uitbreiding op onze familie. Vaders en zonen, moeders en dochters, en alle relaties onderling: hoe kijken filmmakers hiernaar?
Deze 5 films tonen verschillende interpretaties en aspecten. Niet louter rozengeur en maneschijn, maar ook niet louter kommer en kwel. Net als in het echt dus.

Blijf in je kot en zorg goed voor elkaar!

 • Julieta / Pedro Almodóvar (2015) – niet meer beschikbaar op Sooner

Een ingetogen en beheerst melodrama over Almodóvars vertrouwde thematiek, de kloof tussen moeder en dochter. Gebaseerd op 3 korte verhalen van de Canadese schrijver en Nobelprijswinnaar Alice Munro, schetst Almodóvar in flashbacks een tragisch liefdesverhaal en een gecompliceerde moeder-dochterrelatie.

 • After the Storm / Hirokazu Kore-eda (2016) – niet meer beschikbaar op Sooner

Ook de Japanse grootmeester Kore-eda varieert op een vertrouwd thema: de dynamiek van familierelaties. Op een frisse en vernieuwende manier creëert hij rijkgeschakeerde en diepmenselijke personages. Dankzij de transparante beeldregie zonder stilistische hoogstandjes en de vederlichte muziek blijft de toon luchtig, ondanks de zware thematiek.

Het is een typisch filmische klucht: weduwnaar Erwan ontdekt dat zijn vader niet zijn verwekker is, valt ondertussen als een blok voor de frisse, directe arts Anna, maar die blijkt, o toeval, de dochter van zijn biologische vader. Deze dramatische maar lichtvoetige Franse komedie biedt uiteindelijk de helderste en meest pragmatische verkenning van een taboe in jaren.

Twaalf jaar werkte Linklater aan deze film, geheel onder de radar. Hij wilde een film maken over een opgroeiende jongen, die van een kind een man werd, maar had geen zin in de gebruikelijke Hollywoodoplossing. Het resultaat is een adembenemende film over de wonderjaren der jeugd, waarin we het hoofdpersonage voor onze ogen zien opgroeien.

 • Like Father, Like Son / Hirokazu Kore-eda (2013) – niet meer beschikbaar op Sooner

Vier ouders, 2 rijke en 2 minder rijke, krijgen van een ziekenhuis te horen dat hun zonen bij de geboorte verwisseld zijn. Ze staan voor een dilemma: wie beschouwen ze als hun echte zoon en moeten ze de jongetjes ruilen? Kore-eda verweeft op fenomenale wijze thema’s als ouderschap en de plaats van werk en familie in een mensenleven tot een emotioneel geladen en grappige film.

Nooit te oud om...

...te genieten van deze 5 animatiefilms. Laat je bekoren door hun speelse en niet-alledaagse beeldvorming!

In 5 hoofdstukken zien we het geanimeerde verhaal van 5 figuren in het koloniale Afrika van de 19de eeuw. Hun keuzes en handelingen zullen het verloop van de geschiedenis beïnvloeden. Zoals altijd kunnen kleine ingrepen grote gevolgen hebben. De fijnzinnige, middellange animatiefilm durft een donkere bladzijde open te slaan in het geschiedenisboek van België. Zowel visueel als inhoudelijk is deze stop-motionfilm uit de Mechelse studio Beast Animation een revelatie.

Sint-Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laatste expeditie. Dat is niet naar de zin van haar rijke ouders, die al een huwelijk voor haar hebben gepland. Sasha vlucht de stad uit, monstert aan op een schip en begint aan een lange reis… naar het noorden.

 • Het lied van de zee / Tomm Moore (2014) – niet meer beschikbaar op Sooner

Ben en Saoirse wonen bij hun vader in de vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt hun grootmoeder hen mee naar de stad. Daar ontdekt Ben dat zijn zusje eigenlijk een selkie is, een sirene die met haar gezang de vloek kan opheffen die de Uilenheks over de magische wezens heeft uitgesproken. Tijdens een wonderbaarlijke reis moeten Ben en Saoirse hun angsten en allerlei gevaren trotseren en het opnemen tegen de heks zodat de magische wezens hun kracht kunnen terugwinnen.

Op een dag vertrekt de vader van de kleine Menino naar de grote stad. Het verlangen om zijn vader weer te zien is zo intens, dat Menino naar hem op zoek gaat. Hij stapt in een enorme trein en trekt de grote wereld in. Een geanimeerde roadmovie uit Brazilië, met meeslepende muziek, fantastische landschappen, bizarre machines, vreemde steden en eindeloze kleuren.

De kat Dino heeft een spannend dubbelleven. Overdag bij Zoë, het dochtertje van politiecommissaris Jeanne, en ’s nachts op de daken met Nico de inbreker. Zoë is nieuwsgierig naar wat haar kat ’s nachts allemaal doet, en zet de achtervolging in. Maar boeven kruisen hun pad, tot op de daken van de Notre-Dame! De ontwapenende eenvoud, de magische sfeer van de nachtelijke zwerftochten door Montmartre en het spannende schaduwspel zorgen voor een unieke filmbeleving.

tekst: jeugdfilm.be en cineville.nl

Bekijk zeker ook de Collectie in de kijker: Nooit te oud om...

Future Proof

Zijn we klaar voor de toekomst? Hoe evolueren onze relaties met ons voedsel, met elkaar, met humanoïde robots? Wat zijn de uitdagingen en mogelijke oplossingen?

Ontdek het in deze 5 inspirerende films of in de gelijknamige Collectie in de kijker in de Agora.

Wat als oplossingen tonen en een optimistisch verhaal brengen de beste manier is om de ecologische, economische en sociale crisis op te lossen? Cyril Dion en Mélanie Laurent vertrokken samen met een 4-koppig team naar 10 verschillende landen om te begrijpen wat deze catastrofe uitgelokt heeft en vooral hoe ze vermeden kan worden. Ze ontmoeten pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en opvoeding heruitvinden. Door deze positieve en concrete initiatieven samen te brengen, ontdekken ze hoe de wereld van morgen eruit zou kunnen zien…

Theodore is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.

50 % van de wereldbevolking woont in stedelijke gebieden en tegen 2050 zal dit zelfs stijgen tot 80 %. Leven in een megastad is zowel betoverend als problematisch. Vandaag de dag worden we geconfronteerd met een enorm olieverbruik, klimaatverandering, eenzaamheid en ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van onze manier van leven. Maar waarom? De Deense architect en professor Jan Gehl heeft gedurende 40 jaar het menselijke gedrag bestudeerd in steden. Hij heeft gedocumenteerd hoe moderne steden menselijke interactie afstoten en stelt dat we moderne steden kunnen bouwen op een manier die rekening houdt inzake menselijke behoeften over opname en intimiteit. ‘The Human Scale’ bezoekt over de hele wereld grote denkers, architecten en stedenbouwkundigen.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over de zestiger Frank, die door zijn beginnend Alzheimer een teruggetrokken en eenzaam leven leidt. Zijn kinderen hebben weinig tijd om hun vader te bezoeken en zijn enige uitstapje is naar de bibliotheek voor de charmante medewerkster Jennifer. Wanneer het steeds slechter gaat met de gezondheid van Frank, besluit zijn zoon om een robot te installeren die voor hem zal zorgen. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap.

De Oostenrijkse filmmaker Nikolaus Geyrhalter richtte zijn camera 2 jaar lang op de Europese voedselindustrie. Op het ritme van de camera laat hij je mee kijken welke weg ons voedsel aflegt. Nergens levert ‘Our Daily Bread’ expliciet commentaar. Liever laat Geyrhalter de beelden voor zich spreken door enkel op het monotone geluid van dreunende machines te focussen. Aan de kijker om te oordelen welke prijs we voor ons dagelijks brood willen betalen.

Brussel als decor

Er gebeurt altijd van alles in Brussel. En wat er (nog) niet gebeurt, wordt er wel gedacht, geschreven, gefilmd.

Duik onder in dit hoofdstedelijke decor vol bendes en barons, muziek en metro, vrienden en vijanden. Zwart en kleurrijk, liefdevol en spannend, Brussel als geen ander.

‘Étangs Noirs' volgt een jongeman, Jimi genaamd, woonachtig in de Modelwijk te Brussel. Op een dag ontvangt hij een verkeerd bezorgd pakketje dat toebehoort aan een vrouw die in de buurt woont. Jimi besluit vervolgens zelf het pakketje af te leveren aan de rechtmatige eigenaar, maar komt erachter dat zij er nooit is. Naarmate de tijd verstrijkt, verandert Jimi's verlangen om het pakketje af te leveren in een obsessie.

Si-G is 13 en rapper. Ze droomt van roem maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze deelt een klein appartement met haar vader en zus in Molenbeek en heeft het moeilijk op school. Wanneer de Brusselse rapper Omar-G samen met haar een nummer wil maken, komt haar droom onverwacht dichtbij.

De 15-jarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080-ers. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar. Een onmogelijke keuze… of niet?

‘s Nachts op een brug… een messteek. Aan de ene kant Pouga, aan de andere kant Julien. De film laat zien hoe het lot deze 2 jongemannen samenbrengt. Ze kennen elkaar niet, maar lijken erg op elkaar. Ze delen dezelfde waarden en een verlangen naar het absolute. Ze hadden vrienden kunnen zijn. En toch…

De Marokkaanse Hassan en zijn vrienden staan bekend als ‘Les Barons’, die zoveel mogelijk rondhangen, luieren en niets doen. Het leven als ‘baron’ begint Hassan echter te vervelen; hij droomt van een carrière als stand-up comedian. Op steun van zijn vrienden hoeft hij echter niet te rekenen voor zijn ambitieuze plannen. En zijn vader wil dat Hassan in zijn voetsporen treedt als buschauffeur. Wanneer Hassan verliefd wordt op de mooie Malika, de zus van de oudste ‘baron’ Mounir, brengt hij zichzelf in nog grotere problemen: ‘Kom niet aan de zus van je vriend, want ze is zoals een vriend met lang haar!’

(*) Beschikbaar vanaf woensdag 22.05

Dekoloniseren

Dekoloniseren is een werkwoord. Een commissie van curatoren voegt de daad bij het woord en neemt samen met Muntpunt de collectie onder handen. Ontdek binnenkort de Collectie in de kijker.

Voor deze online filmcollectie koos curator Lyse Ishimwe 4 films uit het aanbod van UniversCiné. Ze organiseert regelmatig filmvoorstellingen in Brussel voor haar nomadische cinemaplatform Recognition.

 • Rafiki / Wanuri Kahiu - “Une sublime épopée sentimentale et intime”, gebaseerd op ‘Jambula Tree' van Monica Arac de Nyeko (Afrikaanse Caine Prize voor beste kortverhaal) – niet meer beschikbaar op Sooner

Rafiki vertelt over 2 Keniaanse vrouwen die zich, ondanks de politieke rivaliteit tussen hun families, samen verzetten tegen de onderdrukkende maatschappij waar ze in leven. Wanneer de liefde tussen hen opbloeit, wordt de druk ondraaglijk, waardoor de 2 meisjes gedwongen worden om te kiezen tussen geluk en veiligheid.

 • Liyana / Amanda & Aaron Knopp (*) - “The directors give the kids center stage, and the result is a lyrical work that’s as bright and captivating as it is poignant." (Hollywoodreporter)

Een groepje weeskinderen uit Swaziland bedenkt een verhaal: ze fantaseren hoe de dappere Liyana op een tocht vertrekt om haar ontvoerde tweelingbroertjes te bevrijden. De jonge vertellers bedenken voor hun heldin een pad vol gevaren en betovering en putten hun inspiratie voor deze ontroerende documentaire uit hun eigen leven: hun duistere herinneringen en hun vrolijkste dromen.

(*) Beschikbaar vanaf woensdag 13.02

 • Grande Hotel / Lotte Stoops - “A journey through present and past of a city in a city; a story about colonial megalomania, revolutionary vanity and feeling at home."

Het Grande Hotel in Beira, in de toenmalige Portugese kolonie Mozambique, verrees in de jaren '50 en stond met al zijn pracht en praal symbool voor de hoogmoed van het kolonialisme. Maar het als een golvende suikertaart ontworpen hotel was van in het begin gedoemd. Tegenwoordig is het een grauwe ruïne. Meer dan 2500 Mozambikanen hebben hun toevlucht gevonden tussen de brede gangen en imposante trappenhuizen.

 • La couleur du Sacrifice / Mourad Boucif - “Brussels regisseur Mourad Boucif dekoloniseert de geschiedenis met deze treffende documentaire over de vergeten Noord-Afrikaanse infanteristen die in de buurt van Gembloux meevochten tegen Hitler."

Deze film geeft het woord aan oud-soldaten uit vroegere Franse kolonies, die vaak tegen wil en dank gerekruteerd werden om mee te vechten in de Tweede Wereldoorlog. Ze hebben een cruciale rol gespeeld bij de Bevrijding en toch blijft de Franse overheid hen vakkundig negeren.

Bloedband

Broers en zussen zijn vaak 2 handen op 1 buik. Ze gaan voor elkaar door het vuur. Maar voor hoelang? Blijft de bloedband sterker dan eigenbelang?

Virginia, 1931. Amerika staat droog, zowel financieel als alcoholisch. Een beruchte bende van 3 broers slaat daar munt uit: de Bondurant Boys produceren en verkopen illegaal gestookte brandewijn op de zwarte markt. Forrest en Howard zijn gehard door het leven; Jack, de jongste, is verwend en zwak. Samen nemen ze het op tegen een nieuwe, door en door corrupte procureur en zijn adjudant zonder scrupules.

New York, 1988. Een Russische drugsbende terroriseert de stad en lacht met de flikken. Nachtclubuitbater Bobby zit pal tussen deze 2 vuren: de Russische gangsters zijn bij hem kind aan huis, terwijl ze achternagezeten worden door zijn broer Joe, een ambitieuze politiecommissaris in de voetsporen van hun vader Burt. De situatie loopt uit de hand, er vallen veel slachtoffers aan beide kanten; Bobby zal moeten kiezen.

Een brutale homejacking door 2 broers loopt faliekant fout. Dave kan ontsnappen maar moet z’n broer Kenneth achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij uit de gevangenis. Dave heeft intussen z’n leven gebeterd en probeert z’n broer mee op het rechte pad te helpen. Kenneth laat zich echter niet zomaar leiden, hij wil maar 1 ding: z’n ex-vriendin Sylvie terug voor zich winnen, koste wat kost.

Een gokverslaafde automecanicien uit de Londense volksbuurten en zijn broer, een wanhopige wannabe zakenman, hebben dringend geld nodig. Veel geld. Een rijke oom uit Amerika lijkt hun redding te zijn. Maar voor wat hoort wat, en dat is niet niets. Ian en Terry nemen samen de handschoen op, maar drijven nadien door hun beider karakter helemaal uit elkaar. Komt het nog goed tussen de 2 broers?

New York, 1974. Chris komt vrij uit de gevangenis wegens goed gedrag. Zijn jongere broer Frank, politieagent bij de NYPD, vangt hem op en helpt hem op weg in z’n nieuwe leven. Maar mooie liedjes duren niet lang en Chris geraakt opnieuw verstrikt in de onderwereld. Al ontdekt hij zo wel de wraakplannen van Scarfo, een misdadiger die het gemunt heeft op Frank omdat die er met Scarfo’s vrouw vandoor is…

Tip: lees ook de 25 bloedstollende thrillers op papier (verdieping +2) of op e-reader, beschikbaar aan de rode balie (verdieping +1).

In huis

Een luxueuze wolkenkrabber uit de seventies, een Expo 58-huis vol domotica, een vrijstaand huis in een Franse banlieue en een modernistische architectenwoning, dat zijn de hoofdrolspelers van deze online filmcollectie. Maar… elk huisje heeft zijn kruisje: achter de fraaie façades huizen grote thema’s als klassenstrijd, decadentie, moderniteit, voyeurisme, manipulatie, depressie en identiteitscrisis.

Na zijn echtscheiding verhuist dr. Robert Laing naar een hypermoderne wolkenkrabber. De bovenste etages zijn voor de hogere klassen, de onderste voor de minderbedeelden. Laings appartement bevindt zich in het midden. De architect heeft het gebouw ontworpen en ook de regels van het leven aldaar. Maar als het gebouw niet werkt zoals het moet, worden ook de regels niet meer gerespecteerd en doet iedereen maar wat...

De 9-jarige Gérard, zoontje van een rijke industrieel, woont in Villa Arpel, een futuristisch huis waar alles geautomatiseerd is. Hij heeft alles wat hij zich maar kan wensen, maar verveelt zich stierlijk. Hij mag bijvoorbeeld geen vriendjes uitnodigen want dan gaat de moderne kunst in het huis kapot. De jongen is dol op zijn oom Hulot, die in een eenvoudig huisje in een oude volkswijk woont en zo gelukkig is.

Germain, een leraar Frans, raakt ontmoedigd door het ingeleverde huiswerk van zijn nieuwe leerlingen, op het werk van één leerling na. De onopvallende Claude beschrijft hoe hij tijdens de vakantie de woning en familie van zijn klasmakker Rapha heeft bespioneerd. Germain spoort hem aan om zijn uitzonderlijk schrijf- en observatietalent verder te ontwikkelen en te blijven schrijven over Rapha en diens familie. Maar welke donkere intenties verbergt Claude en hoe ver zal hij gaan met zijn plan?

George, een Britse professor van 52 jaar, kwijnt na de dood van zijn partner weg in een oogstrelende woning van de befaamde Amerikaanse architect Lautner. Hij leeft in het verleden zonder oog te hebben voor de toekomst, bijgestaan door zijn beste vriendin Charley die zelf worstelt met het verval van haar schoonheid. Net wanneer George besluit dat het leven geen zin meer heeft, ontmoet hij de jonge student Kenny.

Deze online filmcollectie is deel van de informatiecampagne Met Brussel onder één dak.

Hugo Claus

Hugo Claus was ook regisseur en scriptschrijver. Daarvan getuigen ondere meer deze films. Veel kijkplezier!

Deze film vertelt het originele verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap in volle oorlogstijd. Een Amerikaanse soldaat, een Duitse soldaat en een Antwerpse jongeman raken tijdens het Von Rundstedtoffensief in de Ardennen toevallig bij elkaar verzeild tussen de gevechtslinies. Op elkaar aangewezen om te overleven, ontstaat er tussen hen een vriendschap.

Hugo Claus verfilmt in 1980 zijn gelijknamige toneelstuk, dat zich afspeelt eind jaren 50, begin jaren 60. Na 2 jaar komt Georges uit de gevangenis waar hij zat vanwege incest met zijn dochter. Zijn vrouw Jeanne en haar minnaar, die ze 5 jaar geleden op een vrijdag ontmoette, hebben nu een dochtertje en het is weer een vrijdag als hij de minnaar ontmoet...

Voor deze film grijpt Claus terug naar ‘De Leeuw van Vlaenderen' uit 1838, Hendrik Consciences bekendste werk. Het verhaalt het conflict tussen de steden en de wettige Franse vorst in het graafschap Vlaanderen tijdens de middeleeuwen, met als finale de Guldensporenslag aan de Groeningebeek te Kortrijk op 11 juli 1302.

 • Het gezin van Paemel (scenario Hugo Claus, regie Paul Cannermans) – niet meer beschikbaar op Sooner

Het gelijknamige toneelstuk van Cyriel Buysse uit 1903 is de basis voor deze film uit 1986. In zijn gekende realistische en naturalistische stijl beschrijft hij aangrijpend de ondergang van een Vlaams gezin aan het eind van de 19de eeuw. Het arme boerengezin is volkomen afhankelijk van de kasteelheer; de socialistische denkbeelden van de zoon stuiten echter op onbegrip bij de vader.

In 1989 verfilmt Claus zijn eigen roman ‘Omtrent Deedee'. Zoals elk jaar komen de leden van de familie Heylen samen om hun overleden moeder te gedenken in de pastorie van Kobbegem. Naarmate er wordt gegeten en vooral gedronken, ontstaan op deze bijeenkomst allerlei misverstanden waardoor het feest ontaardt in een wanorde van seksualiteit en geweld.

Stripclub Muntpunt

Wat was nu beter, de strip of de film? Deze films doen hun originelen alvast alle eer aan.

Striptekenaar en regisseur Joann Sfar verfilmde zijn eigen strip over een kat die leert praten en er meteen op los begint te filosoferen. De film won in 2012 terecht de César voor beste animatiefilm.

‘La vie d'Adèle' is gebaseerd op het stripverhaal ‘Le bleu est une couleur chaude' van striptekenaar Julie Maroh. De film werd onderscheiden met een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes.

Alle clichés van de superhero-film worden zonder pardon onderuit gehaald in deze grappige satire, die het geweld niet schuwt. Pure fun voor fans van spandex en Tarantino. Gebaseerd op de strips van Mark Millar.

 • American Splendor (Robert Pulcini) – niet meer beschikbaar op Sooner

Het alledaagse leven van een weinig aantrekkelijke veertiger is het onderwerp van een autobiografische stripreeks van cultauteur Harvey Pekar, hier met verve verfilmd. Buitenissig origineel, droogkomisch, en tegelijkertijd een gevoelig eerbetoon aan wie op de rand van de maatschappij leeft. De fine fleur van de Amerikaanse undergroundscene werkte eraan mee.

Als Luc Besson een strip van Jacques Tardi onder handen neemt, kan je je verheugen op spektakel en een massa special effects. Maar tegelijkertijd is deze verfilming ook een liefdevol eerbetoon van een gedreven filmmaker aan een oude meester.

Week van de Waarheid

Dat de waarheid een zoektocht is langs kronkelige paden, bewijzen deze films als geen ander.

 • Simon Werner a disparu ... (Fabrice Gobert) – niet meer beschikbaar op Sooner

Een ogenschijnlijk banaal tienerdrama mondt uit in een verbluffend spel met waarheid en illusie. Van de regisseur van ‘Les revenants’, met muziek van Sonic Youth.

Een film vol speelse kronkels en illusies capteert de ware geest van het excentrieke muziekgenie Serge Gainsbourg. Zowel regisseur als hoofdacteur zijn in uitstekende vorm.

De lijn tussen realiteit en fictie vervaagt volledig in het regiedebuut van Charlie Kaufman, de schrijver van ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, ‘Being John Malkovich’ en ‘Adaptation’.

 • Lola Rennt (Tom Tykwer) – niet meer beschikbaar op Sooner

Deze Duitse thriller uit 1998 biedt 3 werkelijkheden aan voor de prijs van 1.

 • The Handmaiden (Chan-Wook Park) – niet meer beschikbaar op Sooner

Weelderig kostuumdrama uit 2016, dat alsmaar meer buitenissige trekken krijgt, en waar tenslotte niets meer is wat het lijkt. Een tour de force van de maker van ‘Oldboy’.

It's Bigger than Hip Hop

Muntpunt selecteerde de volgende films die de hiphopcultuur in beeld brengen en vieren.

Dance battles als alternatief voor een leven gedomineerd door drugs en gangs in het Los Angeles van de jaren 90. Kleur en beweging spatten van het scherm in deze bekende hiphopklassieker.

Iconische film over het leven in de Parijse banlieus. Rauw, en nog steeds niet aan actualiteit ingeboet.

Een hechte groep Latino jongeren zwerft al skatend rond in de betere buurten van Los Angeles. Waarachtig én sympathiek.

Hoe werkt het?

 1. Kies je film via de rechtstreekse links hierboven, of via de Muntpuntverzamelpagina op Sooner
 2. Klik op de knop ‘Huur 48u
 3. Voer de promocode mpfilmcollecties2020 in, klik op ‘OK’ en op ‘Doorgaan met mijn bestelling
 4. Klik op ‘Registreer je hier’ en maak een account aan, of log in met je mailadres en paswoord
 5. Klik nogmaals op ‘Doorgaan met mijn bestelling
 6. Vul je paswoord in en klik op ‘Bevestigen
 7. Klik op ‘Film bekijken