U bent hier

Nooit te oud om...

Don't let them get you down. Be cheeky. And wild. And wonderful.

Don't let them get you down. Be cheeky. And wild. And wonderful,” drukte Astrid Lindgren ons op het hart.

Want ben je ooit te oud om je te verwonderen als een kind? Om te dromen en te proberen in plaats van te weten en te redeneren, om te spelen en niet te piekeren over wat een ander vindt? Voor fantasie en plezier, voor onbezorgd gelanterfant, voor een duik in een ballenbad, een goed boek in de hand? Tuurlijk niet! Je bent nooit te oud.

Muntpunt haalt het kind in je naar boven

Met een prachtige collectie kinderboeken om je hart aan op te halen – ook al ben je eigenlijk geen kind meer. En een uitgekiend programma van speelse activiteiten die je op slag 20, 30, 40, 50 jaar jonger doen voelen.

Ondertussen kan je ook komen spelen, rollen, rusten, hangen en lezen op het reusachtige ballenmeubilair in onze Agora. Komt dat zien!

Collectie in de kijker: Nooit te oud om...

vanaf woe 18.12
Agora 0

Kinderboeken zijn veel te goed voor kinderen alleen! Want ben je ooit te oud om weg te dromen, om avonturen te beleven, om bang en blij en verbaasd en nieuwsgierig te zijn? Tuurlijk niet, je bent nooit te oud.

Haal je hart op aan kinderboeken die zó mooi, zó ontroerend, zó leuk, zó goed zijn dat je ze wel moet gelezen hebben. Ook al ben je eigenlijk geen kind meer.

Met extra spelletjes, boeken en films van schrijvers en kunstenaars die vrij spel geven aan het kind in zichzelf, voor het kind in jou.

De kinderboeken in de Collectie in de kijker werden zorgvuldig uitgekozen door jeugdbibliothecaris Pieta. Tussen stapels en stapels boeken werd ze nooit oud, en toch gaat ze nu met pensioen. Bedankt, Pieta!