U bent hier

Nieuw: Reserveer alles uit de Muntpuntcatalogus

Je kan vanaf nu alle titels in Muntpunt reserveren voor € 1. Reserveer de titels thuis en de volgende dag staan ze klaar in Muntpunt!

Hoe titels uit de bibliotheek reserveren?

Je kan alle titels uit de bibliotheek reserveren. Titels die uitgeleend zijn en titels die aanwezig zijn. Dit kost € 1 per titel.

Zo ga je te werk:

  1. Meld je aan bij Mijn Bibliotheek.
    Nog niet geregistreerd in Mijn Bibliotheek? Maak een profiel aan.
  2. Zoek de titel die je wil reserveren op in de catalogus en klik op ‘waar staat het'. Klik vervolgens op de knop ‘reserveer'.
  3. Wanneer de gereserveerde titel klaarstaat, krijg je een e-mail en een melding via Mijn Bibliotheek. Je kan je reservatie afhalen in Muntpunt op de 1ste verdieping, aan de rode balie.

Je kan ook een reservatie plaatsen aan de rode balie (+1) in Muntpunt.

Waarom een vernieuwd reservatiesysteem?

Dankzij het vernieuwde reservatiesysteem zijn alle titels vanaf nu verkrijgbaar op dezelfde manier. Uitgeleende titels, titels die aanwezig zijn en titels die in het magazijn zijn op­geslagen.

Je betaalt € 1 per titel die je reserveert, on­ge­acht de beschikbaarheid en de locatie van de titel. Dit wil zeggen dat het reserveren van een uitgeleende titel goedkoper is geworden (€ 1 in plaats van € 2), maar ook dat het reserveren van een titel uit het magazijn niet meer gratis is.

Door deze vernieuwing is het reservatieproces voor de volledige Muntpuntcatalogus ge­stroom­lijnd. Hierdoor zullen er in de toekomst nieuwe diensten kunnen worden ontwikkeld waarmee we onze leden nog beter kunnen helpen.