U bent hier

Mijn kind en ik (0-3 jaar)

Vertel met je gezicht! Een wereld vol plezier, spanning, verwondering, geluiden, beelden, woorden en verhalen. Kom jij samen met jouw baby en/of peuter ook meedoen?

Wanneer: 
zaterdag 11 december 2021,
11:00 tot 15:00
Waar: 
Muntpunt, Literair Salon S1, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Muntpunt
Voor wie

kinderen tussen 0-3 en ouders

Vertelparadijs voor jouw baby en peuter.

Kom jij samen met jouw baby en/of peuter ook genieten van het vertelparadijs? Pret gegarandeerd. In ons vertelparadijs kan je van alles lezen, overal, en eender wanneer. Zo ontdek je samen met jouw kind een wereld vol verhalen.

Kom je ook mee boeksnoezelen? Voor kinderen van 0 tot 3 jaar en ouders.

In samenwerking met gekletter!

Ook interessant: 
Spel
27 december, 14:00

Elke namiddag in de Kerstvakantie vormen we de Agora om tot een reuzen HonderdHandenHuis. Verzin en bouw je eigen fantasiewereld met Lego, Kapla, handpoppen, en andere spelletjes.

Spel
Deelname mogelijk tot 17 januari 2022

Wat als de bib van jou was? Welke activiteiten zou jij organiseren in Muntpunt? Een workshop of een groot spel, binnen of buiten, voor de kleintjes of voor jongeren?

Spel
maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag 16:00 - 18:00; woensdag & zaterdag 13:00 - 18:00

YES! De Game zone is terug! Ontdek onze leukste en nieuwste games zoals: FIFA 19, Spider-man, Minecraft en nog zoveel meer!

Boeken
elke woensdag, 15:00 - 16:00

Kom in de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen. Kies zelf een boek of laat je verrassen door onze doorwinterde en gepassioneerde vertellers.