U bent hier

Catalogus

28.03 tot 30.06
Muntpunt +3

Eten, wonen, vakantie, shoppen: alles heeft een prijs. Geld speelt een belangrijke rol in onze wereld, en iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken. Je bent dus maar beter op de hoogte.

Dat kan met deze selectie van uiteenlopende titels over geld en geen geld, over sparen en besparen, over rente en investeren. 20 tips for free, telkens in 3 exemplaren.

Money for Nothing: De Week van het Geld in Muntpunt (27.03 - 15.04)

Maart is jeugdboekenmaand, met als thema M/V/X: over jezelf zijn, identiteit, rolpatronen, jongens/meisjes en alles daar tussenin.

Ontdek hier alle activiteiten tijdens de Jeugdboekenmaand in Muntpunt. M/V/X is een maand vol activiteiten, over meisjeszaken die ook jongenszaken zijn en andersom, voor kinderen en ouders, op een plek waar je bent wie je bent. 

Muntpunt, +2

I like big books and I cannot lie! Muntpunt maakte samen met 5 Brusselse hip hop heads een selectie van de beste beats, rhymes en books. Maak kennis met de old school en de new school, een ritmische revolutie en woordenaars with attitude.

DJ Lefto, Tunde Adefioye (KVS), Alice van den Abeele & Raphaël Cruyt (MIMA) en Benoît Quittelier (BOZAR) maakten elk een selectie van boeken of platen die hun hiphophart sneller doen slaan.

28.06 tot 31.08
Muntpunt +2

Van persoonlijke favorieten tot klassieke literatuur uit hun thuisland… Meer dan 20 Europarlementsleden met een hart voor bibliotheken delen hun leestips voor de zomer. Ontdek alle 60 tips op deze website.

EN - From personal favourites to classic literature from their home country… More than 20 Members of the European Parliament with a heart for libraries share their reading recommendations for the summer. Discover the whole selection on this website.

FR - Des favoris personnels ou de la littérature classique de leur pays… Plus de 20 membres du Parlement européen passionés par les bibliothèques partagent leurs recommandations de lecture pour l’été. Découvrez les 60 livres sur ce site.

60 Books for the Summer is een initiatief van de MEP Library Lovers.

04.07 tot 31.10
Muntpunt +2

Er broeit wat in de stad. De wereld houdt zijn adem in. Onschuldige verdachten, een malafide politie-commandant, ongrijpbare seriemoordenaars, een vrijgelaten verkrachter. Dwaalsporen, intriges en complotten; verdrinking, onthoofding en familiedrama's. Criminelen gaan niet met vakantie, niemand is veilig...

Ga mee op speurtocht van Reykjavik tot Kaapstad en van Californië tot Tokyo, en beleef een spannende zomer met internationale hoofdpersonages - niet de usual suspects!

25 titels, apart als papieren boek of verzameld op een Muntpunt-e-reader. Op eigen risico.

vanaf 09.10
Muntpunt +3

Waar of niet waar? Veel makkelijker is het om alle feiten die niet passen bij jouw ideeën te negeren en enkel rekening te houden met dingen die stroken met jouw overtuigingen. Of toch niet? Deze collectie vertelt niets dan de waarheid over de waarheid in de filosofie, geschiedenis, journalistiek en psychologie.

24.10 tot 19.12
Muntpunt, Agora 0

Lees je weg doorheen het verrassende Indonesië. Maak kennis met de traditionele en hedendaagse cultuur van het land, dat dit jaar centraal staat tijdens het EUROPALIA Arts Festival.

Muntpunt stelde deze inspirerende selectie samen, een veelzijdige verzameling die je rondleidt in het land: fictie van Indonesische en Indisch-Nederlandse schrijvers, reisgidsen en -verhalen, boeken over de Indonesische kunst en keuken, non-fictie over het koloniale verleden en de huidige maatschappij, muziek en films uit en over Indonesië ...