U bent hier

Boekenverkoop

De jaarlijkse boekenverkoop van Muntpunt duurt dit jaar maar liefst 3 dagen! Trakteer jezelf op een karrenvracht boeken, cd’s en dvd’s aan spotprijzen. Met extra veel cd’s, reisboeken, thrillers en kunstboeken.

Wanneer: 
maandag 21 september 2020,
10:00 tot 18:00
dinsdag 22 september 2020,
10:00 tot 18:00
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis toegang, € 1 of € 5 per titel
Organisatie: 
Muntpunt

English version
Version française

Op onze boekenverkoop koop je voor een prikje een nieuwe boeken-, muziek- of filmcollectie bij elkaar. Alle titels gaan de deur uit voor € 1 of € 5. Zo maken we plaats in de Muntpuntrekken voor nieuwe materialen.

Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan Kom op tegen Kanker. De opbrengst van de cd-verkoop gaat integraal naar LIVE2020.

3 dagen lang
De boekenverkoop duurt dit jaar drie dagen lang en zal doorlopend worden aangevuld. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de beste titels al verdwenen zullen zijn na zondag. Er is voor iedereen wat wils en dit tot dinsdagavond 18:00.

5+1 gratis
Wie 5 titels koopt, krijgt een 6de titel gratis! De goedkoopste titel uit je selectie zal niet aangerekend worden.

Omruilvoordeel
Vlijtig Paspartoepunten gespaard? Dit is je kans om ze te verzilveren! Kom naar de Paspartoestand in Muntpunt, en geniet van dit interessante omruilvoordeel: voor 5 punten krijg je een jeton ter waarde van € 1. Deze kan je dan weer uitgeven op de boekenverkoop (maximum 5 jetons per persoon).

Tweedehands, maar daarom niet oud
Alles wat je kan kopen is natuurlijk tweedehands, maar dat wil niet zeggen dat je enkel stoffige werken tegenkomt. Ook recente titels waarvan meerdere exemplaren beschikbaar waren in de bibliotheek, vinden hun weg naar de verkoop.

Hoe houden we het veilig?

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Hou steeds 1,5 m afstand.
  • Kom alleen of maximum met 2 naar de boekenverkoop.
  • Beperk je bezoek tot een uur.
  • Betaal liefst met bankkaart.
  • Ontsmet regelmatig je handen. Handgel zal aan de ingang staan.

Meer informatie

De bibliotheek is niet beschikbaar
Opgelet! De bibliotheek is niet beschikbaar van zondag 20.09 tot maandag 28.09 en dus ook tijdens de boekenverkoop. Lenen, lezen, werken of studeren in Muntpunt kan even niet. Ook Mijn Bibliotheek is dan niet beschikbaar.

Meer informatie

Muntpunt Grand Café
Na (of voor) je bezoek kan je terecht in het Muntpunt Grand Café, dat uitzonderlijk ook open zal zijn op zondag 20.09 vanaf 14:00.

 

Boekenverkoop