U bent hier

Boekenverkoop

Op Autoloze zondag houdt Muntpunt zijn jaarlijkse boekenverkoop. Trakteer jezelf op een karrenvracht boeken, cd’s en dvd’s aan spotprijzen. Met deze keer extra veel muziek!

Wanneer: 
zondag 22 september 2019,
10:00 tot 18:00
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis toegang, € 1 of € 5 per titel
Organisatie: 
Muntpunt

English version
Version française

Op onze Boekenverkoop koop je voor een prikje een nieuwe boeken-, muziek- of filmcollectie bij elkaar. Alle titels – meer dan 10 000 in totaal – gaan de deur uit voor € 1 of € 5. Zo maken we plaats in de Muntpuntrekken voor nieuwe materialen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel (Kom op tegen Kanker).

Extra veel cd's, reisgidsen en kinderboeken
Het voorbije jaar hebben we stevig gewied in onze cd-collectie. Meer dan 5000 cd's zoeken een nieuwe eigenaar. Ook reisgidsen en kinderboeken zijn dit jaar goed vertegenwoordigd.

Tweedehands, maar daarom niet oud
Alles wat je kan kopen is natuurlijk tweedehands, maar dat wil niet zeggen dat je enkel stoffige werken tegenkomt. Ook recente titels waarvan meerdere titels beschikbaar waren in de bibliotheek, vinden hun weg naar de verkoop.

NIEUW : Happy hour
Vanaf 16:00 is het koopjesuur. Je krijgt dan twee boeken, cd's of dvd's voor de prijs van één. 1 + 1 gratis, dat is dubbel waar voor je geld! 2 kopen, 1 betalen! Happy hour!

Omruilvoordeel
Vlijtig Paspartoepunten gespaard? Dit is je kans om ze te verzilveren! Kom naar de Paspartoestand op het Muntplein en geniet van dit interessante omruilvoordeel: voor 5 punten krijg je een jeton ter waarde van € 1. Deze kan je dan weer uitgeven op de Boekenverkoop (maximum 5 jetons per persoon).

Brussel fietst
De Boekenverkoop vindt plaats op Autoloze zondag. Geen beter moment om Brussel te verkennen met de fiets! Daarom biedt UiTinBrussel die dag 4 gegidste fietstochten aan. Rijd dwars door Brussel, naar alle uithoeken van de stad. Maak je keuze uit 4 routes (zie onder).

Boekenverkoop