U bent hier

Voor kinderen

Boeken
elke woensdag, 15:00 tot 16:00

Kom in het verteltheatertje van de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen. Kies zelf een boek of laat je verrassen door onze doorwinterde en gepassioneerde vertellers.

Spel
elke woensdag en zaterdag, 13:00 tot 18:00 en elke vrijdag, 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

elke woensdag, 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Workshop
26 oktober, 10:30

Leer liedjes en kriebelversjes in alle talen en speel met taal en ritme. Iedereen zingt en kraait mee!

Workshop
30 oktober, 14:00

Ontwerp en bouw jouw eigen snelle race-haas op wieltjes. In deze workshop kom je te weten hoe motoren en schakelingen werken en leer je zelfs solderen.

Boeken
31 oktober, 14:00

De Noorse illustratrice Mari Kanstad Johnsen komt naar Muntpunt. 'Ploef' is haar eerste boek dat in het Nederlands vertaald werd. Dat verdient een feestje!

Boeken
9 november, 00:00

Laat je inspireren door deze doe-expo vol taal- en verteltips waarmee je je kleintje kan verrassen.

Theater
9 november, 11:00

De matrozen nemen de allerkleinsten mee op stap! Ontdek samen met je baby de wondere wereld van theater, poppen en muziek.

Infosessie
20 november, 15:00

Zit je met vragen over meertaligheid en meertalig opvoeden? Geen nood, wij helpen met antwoorden!

Workshop
30 november, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Ook als er niets op het programma staat, valt er heel wat te beleven. Zalig nietsdoen bijvoorbeeld. Nestel je in de leeshoeken, duik in de Duikboot waar verhalen worden voorgelezen, of kom gamen, surfen op computers en tablets, interessante mensen ontmoeten en nog zoveel meer.

Kom ook eens langs met je hele klas en breng de leerkracht mee!