U bent hier

Voor kinderen

Workshop
28 april, 11:00

Kinderspelen kinderspel? Ga samen met tekenaar Pieter Fannes Bruegel achterna, hij leert je de kneepjes van het tekenvak.

Workshop
28 april, 11:00

Hoe klonk Bruegel? McCloud Zicmuse laat het je horen! Bouw samen traditionele en minder traditionele muziekinstrumenten uit recupmateriaal.

Workshop
27 april, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Boeken
elke woensdag, 15:00 - 16:00

Kom in het supergezellige vertel­theatertje in de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen.

elke dag van 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Spel
elke dag van 13:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

Wandeling
28 april, 14:00

Een wandeling vol anekdotes, doe-opdrachten, weetjes en breugeliaanse tekeningen. Leer spelenderwijs meer over Bruegel en zijn tijd.

Workshop
3 mei, 16:00

Maak je eigen Pop Art kunstwerk! De artiesten van Al.Arte helpen je met je creatie tijdens deze leuke kinderworkshop.

Ook als er niets op het programma staat, valt er heel wat te beleven. Zalig nietsdoen bijvoorbeeld. Nestel je in de leeshoeken, duik in de Duikboot waar verhalen worden voorgelezen, of kom gamen, surfen op computers en tablets, interessante mensen ontmoeten en nog zoveel meer.

Kom ook eens langs met je hele klas en breng de leerkracht mee!