U bent hier

Zine Club: PICTURE! Festival

Zine Club is de wekelijkse afspraak voor iedereen die houdt van tekenen, schrijven, knippen en plakken. De special guest steekt een handje toe. Laat je creativiteit de vrije loop en maak zines samen.

Wanneer: 
dinsdag 5 november 2019,
18:00 tot 20:00
Waar: 
Muntpunt, +5, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Muntpunt

Zines (zoals in ‘magazine’ of ‘fanzine’) zijn zelfgemaakte boekjes met teksten, collages en/of illustraties. Ze zijn de speeltuin voor jong literair en grafisch talent. Ze worden in eigen beheer uitgebracht, meestal met behulp van een ouderwets kopieerapparaat.

In de Zine Club komen tekenaars, verhalenvertellers en knutselaars elkaar tegen om samen kleine boekjes te maken. Een special guest zorgt voor inspiratie: iedere week nodigen we een zinemaker of -collectief uit om over hun werk te praten en mee te tekenen.

Deze sessie van Zine Club is een samenwerking met het PICTURE! Festival. PICTURE! is een gloednieuw festival rond illustratie in Brussel, gedragen door de mooiste musea en culturele instellingen van de Kunstberg. Voor de gelegenheid sturen zij een van hun festivalartiesten naar de Zine Club.

 

EN - Zine Club is a weekly get-together for anyone who loves drawing, writing, cutting and pasting. Allow your creativity to roam free and create your own zines. A different special guest will lend a helping hand each week.

FR - Zine Club, c’est le rendez-vous hebdomadaire de tous les amateurs de dessin, d’écriture, de découpage et de collage. Laissez libre cours à votre créativité et créez des zines ensemble. Un invité d’honneur différent viendra vous prêter main forte chaque semaine.

Deze activiteit is in het Engels / This activity is held in English / Cette activité est en anglais

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.