U bent hier

Activiteiten

Waarheen tijdens de krokusvakantie? Kom een kijkje nemen in Muntpunt, er valt iedere dag wel iets te beleven in de jeugdbib!

Ontdek wat er allemaal op het programma staat! 

Ontdek Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit!

Klarafestival brengt jaarlijks (in maart) klassieke muziek van de beste kwaliteit naar partnerhuizen zoals (in Brussel) Bozar, Flagey, Kaaitheater, KVS, (in Antwerpen) deSingel, Koningin Elisabethzaal en (in Brugge) Concertgebouw.

Ontdek tijdens onze consults in Muntpunt onze basiscollectie boeken voor docenten Nederlands als tweede of vreemde taal.

Expo
6 januari, 10:00

De expo ‘Pedestrians’ (voetgangers) toont tekeningen die de bewegingen van de armen en benen van wandelende mensen volgen, en ongeziene momenten tussendoor waarop men denkt, kijkt, twijfelt, omarmt

Boeken
19 februari, 20:00

Tijdens de Week van het Korte Verhaal brengen literatuurhuis Passa Porta en boekhandel Limerick de top van het genre naar België.

Film
20 februari, 19:30

Animatiefilms zijn er lang niet alleen voor kinderen. Dat bewijst dit prachtige stop-motionpareltje. Of hoe spelen met popjes soms grote kunst is.

Boeken
21 februari, 10:00

Grote verhalen, kleine gevoelens en leesplezier in alle maten! Iedereen is welkom op de Boekbabbel. Samen wisselen we van gedachten over een goed boek en over de dingen des levens.

Spoken word
21 februari, 20:00

Mama's Open Mic komt weer naar Brussel! En dat doen ze samen met getalenteerd jong geweld. Ontdek een line-up van woordkunstenaars en artiesten of teken zelf in voor de open mic!

Workshop
22 februari, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Terugkerende activiteiten

Workshop
elke maandag, 10:00 tot 11:30 en elke woensdag, 14:00 tot 15:30

Wil je Nederlands oefenen en nieuwe mensen leren kennen in Brussel? Kom praten met Nederlandstaligen in Muntpunt!

Infosessie
elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Heb je vragen over vrijwilligerswerk? Krijg antwoord van de experten zélf. Vijf keer per week houdt Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel ‘spreekuur' in Muntpunt.

Infosessie
2 maart, 17:00
elke maandag, 17:00 tot 19:00

Heb je een nieuwe tablet en wil je apps downloaden? Een Facebook­account aanmaken? Een blog beginnen? De Muntpunt App-o-theek weet raad.

Spel
elke woensdag en zaterdag van 13:00 tot 18:00 en vrijdag van 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

Altijd bereikbaar voor info over leven, leren en werken in Brussel

Infosessie
20 mei, 14:00

Heb jij iets meegemaakt dat een fundamentele impact heeft (gehad) op je leven en kan je daar een positief verhaal over brengen? Leer dan hoe je hiermee anderen kan helpen!

Infosessie
6 mei, 12:00

Wil je meer weten over sporten in Brussel? Krijg een antwoord op al je sportvragen.

Infosessie
22 april, 14:00

In twee sessies staan we stil bij wat een psychose is.

Infosessie
11 maart, 14:00

In twee sessies staan we stil bij middelgebruik en hoe hiermee om te gaan.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.