U bent hier

Wetenschapsfestival Brussel

Kan jij een robot een taal aanleren? Voer je eigen crime scene investi­ga­tion uit of neem deel aan de wetenschappelijke speeddates of aan het filosofisch salon. Ontdek het allemaal tijdens het wonderlijke Wetenschapsfestival.

Wanneer: 
zondag 25 november 2018,
10:00 tot 18:00
Waar: 
Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Muntpunt

Honderden wetenschappers zijn present om je wetenschappelijk onderzoek en innovatie te laten ontdekken. Het Wetenschapsfestival Brussel is er voor jong en oud, met meer dan 60 activiteiten, demonstraties, workshops en (kinder)lezingen. Bovendien zijn alle activiteiten helemaal gratis!

Ontdek hier de verschillende activiteiten >

Het Wetenschapsfestival Brussel wordt georganiseerd in kader van de Dag van de Wetenschap

Ook interessant: 
Workshop
17 november, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Spel
elke woensdag en zaterdag van 13:00 tot 18:00 en vrijdag van 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

elke woensdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Infosessie
19 november, 17:00

Heb je een nieuwe tablet en wil je apps downloaden? Een Facebook­account aanmaken? Een blog beginnen? De Muntpunt App-o-theek weet raad.