U bent hier

Activiteiten

Vier de Vlaamse feestdag in Brussel. Met optredens, gegidste wandelingen en fietstochten, kinderactiviteiten, dance battles en nog veel meer.

Ontdek tijdens onze consults in Muntpunt onze basiscollectie boeken voor docenten Nederlands als tweede of vreemde taal.

Expo
4 mei, 19:30

Ontdek hedendaagse kunst bij een bezoek aan het Muntpunt Café. In mei en juni ontvangen we Bart Reekmans voor de expo ‘An invitation for a journey of deep observation'.

Workshop
25 mei, 10:30

Leer liedjes en kriebelversjes in alle talen en speel met taal en ritme. Iedereen zingt en kraait mee!

Workshop
25 mei, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Debat
26 mei, 18:00

Volg op zondag 26 mei de verkiezingsresultaten vanop de eerste rij. Kom de opnames voor BRUZZ tv live bijwonen in Muntpunt.

Show
27 mei, 18:00

9 jonge onderzoekers presenteren elk in 3 minuten hun werk op een aanstekelijke en eenvoudige manier.

Expo
28 mei, 18:00

Naar aanleiding van de Grand Départ die dit jaar in Brussel zal plaatsvinden, blikt Velomuseum On Tour terug op de 19 jaargangen waarin de Ronde van Frankrijk Brussel aandeed.

Expo
28 mei, 18:00

Naar aanleiding van de Grand Départ die dit jaar in Brussel zal plaatsvinden, blikt Velomuseum On Tour terug op de 19 jaargangen waarin de Ronde van Frankrijk Brussel aandeed.

Film
29 mei, 14:00

Oorlog is van alle tijden, en achter elke oorlog schuilt een andere. Zo vertellen getuigenissen van slachtoffers uit recente conflicten ons iets over onze eigen geschiedenis.

Terugkerende activiteiten

Infosessie
27 mei, 17:00

Heb je een nieuwe tablet en wil je apps downloaden? Een Facebook­account aanmaken? Een blog beginnen? De Muntpunt App-o-theek weet raad.

Boeken
elke woensdag, 15:00 - 16:00

Kom in het supergezellige vertel­theatertje in de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen.

elke woensdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Spel
elke woensdag en zaterdag van 13:00 tot 18:00 en vrijdag van 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

Altijd bereikbaar voor info over leven, leren en werken in Brussel

Workshop
4 juni, 13:30

Timmer aan je eerste indruk en vergroot je kansen op de arbeids­markt.

Infosessie
21 september, 10:00

Wil je meer weten over het Nederlandstalig sportaanbod in Brussel? Krijg een antwoord op al je sportvragen.