U bent hier

Samenlezen: 1 Stad, 19 Boeken

Samen met Ilona Plichart lezen we fragmenten uit ‘Ik zal de wereld nooit meer zien’ van Ahmet Altan. Gekozen door 1 van de 19 leesambassadeurs, een gedetineerde uit de gevangenis van Sint-Gillis.

Je hoeft niets op voorhand te lezen, je kan gewoon meedoen!

Wanneer: 
donderdag 9 juli 2020,
14:00 tot 16:00
Waar: 
Tuin van Bibliotheek Sint-Gillis, Emile Feronstraat 173, 1060 Sint-Gillis
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Bibliotheek Sint-Gillis
Meer info

#CapCultuur, dat zijn culturele activiteiten voor iedereen! Van 1 tot 10 juli bundelen alle culturele instellingen van Sint-Gillis hun krachten en organiseren zij gedurende 10 onvergetelijke dagen een hele resem aan culturele proevers. In de bib kan je onder meer proeven van samenlezen... Een aanrader!

Van half juni tot half september zetten alle Brusselse bibliotheken bovendien ook 19 topboeken in de kijker. 19 boeken, gekozen door Brusselaars die graag lezen. Mensen zoals jij en ik, met verschillende smaken, verschillende perspectieven, verschillende verhalen. Ze werken, ze leven, ze lezen. En dat willen ze graag delen, met jou.

Tijdens deze sessie samenlezen samen met Ilona Plichart, gaan we onder meer aan de slag met fragmenten uit ‘Ik zal de wereld nooit meer zien’ van Ahmet Altan. Zijn boek werd gekozen als aanrader door één van de 19 ambassadeurs, een gedetineerde uit de gevangenis van Sint-Gillis. We lezen, luisteren, praten en genieten. We pikken in op indrukken van de ambassadeur. Je hoeft niets op voorhand te lezen en kan gewoon meedoen!

Hier staat de cover van het boek 'Ik zal de wereld nooit meer zien' van Ahmet Altan.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.