U bent hier

Podcasttheater: Het Bankje

Neem plaats op Het Bankje en luister naar de meest intieme, bizarre en aangrijpende dialogen die (misschien) hebben plaatsgevonden op de plek waar jij nu zit.

Wanneer: 
woensdag 15 juli 2020, 10:00 tot woensdag 30 september 2020, 23:30
Waar: 
Koninginnestraat, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie

OPENDOEK i.s.m. Muntpunt

Hoe maak je coronaproof theater? OPENDOEK, de koepelorganisatie voor amateurtheater, bleef niet bij de pakken neerzitten en kwam op de proppen met een uniek theaterpodcastproject dat over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren valt op – je raadt het al – een bankje.

Om dit zomerse project, naar een idee van Wim Chielens, te verwezenlijken, brachten ze verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en acteurs, schrijvers en grafisch talent. In totaal werkten meer dan 100 amateurkunstenaars samen aan de podcast met 20 verschillende dialogen.

Hoe werkt het?
Ga op zoek naar een Bankje. Je herkent ze een sticker. Scan de QR-code met je smartphone, klik op de link en druk op ‘play’.

Waar staat Het Brusselse Bankje?
In Brussel bevinden de Bankjes zich vlak bij Muntpunt. Je vindt ze in de Koninginnestraat, het steegje tussen de bibliotheek en de opera.

Toon mij alle Bankjes!
Allemaal samen nemen 95 gemeenten en steden deel aan Het Bankje. Van Asse tot Zwalm, overal in Vlaanderen en Brussel vind je Bankjes. Klik hier voor de lijst van deelnemende plekken.

Het Bankje © OPENDOEK

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.