U bent hier

Nocturne: Mama's Open Mic >< Lezershooting

Wat gebeurt er als de bibliotheek een paar uur langer open blijft? Dan laat Mama’s Open Mic woordkunstenaars op je los of ga je elkaar te lijf tijdens een potje lezershooting op 5 verdiepingen vol boeken.

Wanneer: 
vrijdag 23 november 2018,
20:00 tot 23:45
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
i.s.m. Mama's Open Mic

>> Muntpunt invites Mama's Open Mic! (BXL edition)

Tijdens de Nocturne van de Brusselse bibliotheken gooit Muntpunt zijn deuren open voor de lyrical underground van Brussel. Mama's Open Mic zakt voor de allereerste keer af naar de hoofdstad. Verwacht je aan een verrassende line-up woordridders en slam poets en breng wat van je eigen werk tijdens de open mic sessie.

Line-up coming soon!

<< Lezershooting

Een nachtelijk avontuur op 5 verdiepingen vol boeken? Tijdens de Nocturne wordt de bibliotheek de battleground voor een stevige portie lezershooting waarbij je het opneemt tegen je tegenstander, kasten vol boeken én de tijd.

Be prepared.

 

Bibliotheeknocturne

Duik de nacht in met de Brusselse bibliotheken en geniet van een Brussels literair avontuur. Voor de Nocturne zwaaien de Franstalige en Nederlandstalige bibliotheken de deuren wijd open voor jou. Voor klein en groot! Voor wie houdt van voorlezen, kunst, een babbel, warme wafels, lantaarntochten, verhalen in allerlei vormen, of wie gewoonweg de Brusselse bibliotheken wil ontdekken. Iedereen welkom.

Ontdek het volledige programma hier >

Nocturne