U bent hier

The Next Wave Calls: Wat betekent feminisme voor jou?

‘The Next Wave Calls’ is een online gespreks- en ontmoetingsplatform voor en door feministen. Tijdens de 1ste sessie ga je in gesprek met Meron Knikman, de nieuwe voorzitter van de Vrouwenraad.

Wanneer: 
donderdag 18 februari 2021,
20:00 tot 21:30
Waar: 
online
Prijs: 
gratis
Organisatie

‘The Next Wave Calls’ zijn maandelijkse videocalls rond diverse feministische thema's. Geïnteresseerd in gendergelijkheid of sociale rechtvaardigheid in het algemeen? Iedereen is welkom om bij te dragen aan deze online safe(r) space*.

Deze ‘The Next Wave Call’ gaat over wat feminisme voor JOU betekent. De eerste, tweede, derde, vierde golf met telkens nog substromingen … het lijkt haast onmogelijk om het te hebben over hét feminisme. Daarom zijn we zo benieuwd naar jouw invulling van het f-woord.

Meron Knikman, de nieuwe voorzitter van de Vrouwenraad, zal in deze online sessie vertellen wat feminisme voor haar betekent en hoe ze dit zal uitdragen tijdens haar voorzitterschap. Na Merons bijdrage nodigen we jullie uit om in kleine groepen in gesprek te gaan met elkaar over wat feminisme voor jou betekent.

Wil je heel graag deelnemen aan een call, maar heb je al andere plannen op 18 februari? Geen nood! Dit is de 1ste van een hele reeks calls. Laat hier je gegevens achter en dan houden wij je op de hoogte van alle calls in de toekomst.

The Next Wave is een initiatief van de Vrouwenraad, voor en door jonge feministen.

* Een safe(r) space is een ruimte vrij van discriminatie en onderdrukkende dynamieken. We tolereren geen taalgebruik en/of gedrag dat personen/groepen discrimineert. Met andere woorden: geen racisme, geen seksisme, geen homofobie, geen transfobie, geen validisme, geen leeftijdsdiscriminatie, geen bodyshaming, etc.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.