U bent hier

JAC Brussel

Jongere zijn is niet altijd makkelijk. En soms lukt het helemaal niet meer. Blijf er niet mee zitten. Kom naar het JAC!

Wanneer: 
elke woensdag, 13:00 tot 16:30
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
JAC Brussel (CAW) en Muntpunt

Als jongere gaat er vanalles in je hoofd om. De dingen die je meemaakt, maken het niet altijd gemakkelijker. Soms kan je terecht bij vrienden en familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. En daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp. Daarvoor is het JAC er!

Tijdens de openingsuren (elke woensdag tussen 13:00 en 16:30) kan je gewoon binnenlopen en is er een JAC-hulpverlener met wie je kan praten. Je hoeft geen afspraak te maken, maar wil je zeker zijn dat er een hulpverlener beschikbaar is, is dit wel aan te raden. De gesprekken zijn gratis en je kan ook anoniem blijven. Je hoeft ons dus niet te vertellen wie je bent.

De JAC-hulpverlener zal de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren en tracht met jou je vragen en situatie helder te krijgen. Samen zoeken we een passende oplossing of zorgen we ervoor dat je elders de meest gepaste hulp krijgt. We werken zo veel mogelijk samen met de mensen in je omgeving en andere hulporganisaties in Brussel. Als je wil, kan je een afspraak maken voor een volgend gesprek.

De afbeelding toont volgende tekst: "In de knoop? Blijf er niet mee zitten! Je kan met al je vragen en problemen terecht in JAC Brussel."
Ook interessant: 
Spel
elke woensdag en zaterdag van 13:00 tot 18:00 en vrijdag van 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

Infosessie
27 mei, 17:00

Heb je een nieuwe tablet en wil je apps downloaden? Een Facebook­account aanmaken? Een blog beginnen? De Muntpunt App-o-theek weet raad.

Workshop
25 mei, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.