U bent hier

Herstelacademie: Herstel en jezelf

Wat betekent herstel voor jou? Tijdens een 4-delige cursus ga je op zoek naar een persoonlijke invulling van het herstelproces.

Wanneer: 
woensdag 23 september 2020,
14:00 tot 16:30
woensdag 30 september 2020,
14:00 tot 16:30
Waar: 
Muntpunt, Zinneke 1, S2, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
€ 5 per sessie / € 20 voor de 4 sessies
Organisatie

Méér grip op je eigen leven krijgen, maar hoe doe je dat? Herstellen gaat over je leven leven en rekening houden met je psychische kwetsbaarheid. Bij herstel gaat het om de toekomst: de uitdaging om weer zelf je keuzes te maken en je leven te bepalen. Heb je een psychische kwetsbaarheid? Wilt je een stap verder zetten in je herstelproces? En wil je weer de regie nemen over je eigen leven? Dan is deze cursus iets voor jou!

In 4 sessies kijken we wat herstel betekent en hoe je dit persoonlijk kan invullen. We maken kennis met de principes van herstel en hoe deze in te vullen in je eigen herstelproces. Aan de hand van discussies, herstelteksten en oefeningen leer je om zelf aan je welbevinden te werken.

De Herstelacademie biedt korte en gerichte vormingen aan rond herstel en psychische weerbaarheid. De vormingen worden steeds in duo gegeven waarbij ervaring en professionele kennis elkaar aanvullen. Bekijk het volledige aanbod op de website van de Herstelacademie.

Schrijf je in voor de 4 sessies door een mailtje te sturen naar brussel@herstelacademie.be.

Hoe houden we het veilig?

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.