U bent hier

Herstelacademie: De kunst van herstel

In deze cursus gaan we dieper in op creativiteit en trachten we onze creatieve vaardigheden naar boven te halen. Als je wil, maak je een eigen creatie rond een zelfgekozen thema en in een zelfgekozen expressievorm. Wie niet aan de slag wilt gaan, mag ook op zoek gaan naar een creatie van iemand anders die hen inspireert. Bijvoorbeeld een tentoonstelling, een dansvoorstelling, een boek, een gedicht… Iedereen is welkom!

Wanneer: 
dinsdag 7 juni 2022,
14:00 tot 16:30
dinsdag 14 juni 2022,
14:00 tot 16:30
dinsdag 21 juni 2022,
14:00 tot 16:30
Waar: 
Muntpunt, Zinneke 1 S2, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
€ 15 voor 3 sessies
Organisatie

Iedereen is creatief. Sommige mensen voelen de goesting of de drang om zich in een of andere creatieve expressievorm uit te drukken. Dit kan van alles zijn: muziek, dans, schilderen, schrijven, zelf je kleding maken, weven, tuinieren, koken… Er zijn tal van redenen waarom mensen zich creatief uiten: tot rust komen, dingen ordenen, afstand nemen, verdiepen, verwerken van pijn en verdriet, ontladen, plezier maken, uitdrukking geven aan wat niet gezegd kan worden, verbinding zoeken met zichzelf en anderen, onderzoek en zelfreflectie, nieuwe technieken leren, iets moois maken… In een creatieproces is niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook het proces. Het is immers in dat proces dat je in beweging bent, dat je groeit, dat je wordt uitgedaagd, dat je op ontdekkingstocht bent.

De Herstelacademie biedt korte en gerichte vormingen aan rond herstel en psychische weerbaarheid. De vormingen worden steeds in duo gegeven waarbij ervaring en professionele kennis elkaar aanvullen. Bekijk het volledige aanbod op de website van de Herstelacademie.

Schrijf je in voor de 3 sessies door een mailtje te sturen naar brussel@herstelacademie.be. Voor de 3 sessies betaal je € 15.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.