U bent hier

Café Verhalen

Komt een literatuurhuis een café binnen… Nee, het is geen grap. Literatuurhuis Passa Porta ging op café om er naar uw caféverhalen te luisteren.

Wanneer: 
zondag 11 juli 2021,
14:00 tot 22:00
Waar: 
De Monk, Le Millefeuille, New Plasky, Flamingo, Muntpunt Grand Café
Prijs: 
gratis
Organisatie

Passa Porta i.s.m. Le 140 en Muntpunt

Op zaterdag 5 juni stuurde Passa Porta verhalensprokkelaars Yelena Schmitz, Arno Boey, Milady Renoir, Oscar Briou en Christine Aventin naar verschillende terrassen in Brussel. Jullie vertelden hen jullie strafste caféverhaal, of het vreemdste, over cafés die verdwenen zijn of de ontmoetingen die er ooit plaatsvonden. In de tijd die nodig was om een koffie te drinken, noteerden ze jullie verhaal.

Op zondag 11 juli hoor je dan misschien jouw verhaal voorgelezen worden in De Monk, Le Millefeuille, New Plasky, Flamingo, Muntpunt Grand Café, of elders.

Café Verhalen is een deel van Brussels City of Stories.

Wat is Brussels City of Stories?
Iedereen heeft een verhaal. Brussel, met al zijn talen en culturen, gonst ervan. Om die verhalen te delen en te doen weerklinken in alle 19 gemeenten, is er Brussels City of Stories, een groot samenwerkingsproject van culturele en sociale organisaties. Laat je verrassen door grote en kleine verhalen, bijzondere ontmoetingen en tal van activiteiten. Vijf dagen (gespreid over lente en zomer), helemaal gratis, in de straten van Brussel.

Ontdek het volledige programma hier >

Café Verhalen

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.