U bent hier

Brussels Reads Aloud: Meertalig voorlezen

In het kader van de Voorleesweek organiseren de Brusselse Nederlandstalige bibliotheken naar goede gewoonte voorleesuurtjes in verschillende talen. In Muntpunt wordt het een voorleesuurtje vol Turks en Nederlands.

Wanneer: 
woensdag 20 november 2019,
15:00 tot 16:00
Waar: 
Muntpunt, Duikboot +1, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Muntpunt

Van 16 tot 24 november is het weer Voorleesweek. Naar goede gewoonte organiseren de Brusselse Nederlandstalige bibliotheken in samenwerking met de VGC en Foyer vzw in die week meertalige voorleesuurtjes in alle bibliotheken.

In Muntpunt lezen we voor in het Nederlands en het Turks. Kom naar ons gezellig verteltheater, kies de makkelijkste kussens uit en luister mee!

Benieuwd naar meer? Hier vind je een lijst met alle meertalige voorleesuurtjes. 

 

 

Brussels Reads Aloud
Ook interessant: 
Workshop
30 november, 10:30

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Hulp nodig? Geen nood! Er zijn mentors om je te helpen.

Spel
elke woensdag en zaterdag, 13:00 tot 18:00 en elke vrijdag, 16:00 tot 18:00

Hou je van games, ontdek je graag nieuwe games en neem je het nu en dan eens op tegen vrienden in een spannend spel? Ontdek de Game Zone! 

HERFSTVAKANTIE: elke dag, 14:00 tot 17:00

Het Honderdhandenhuis is de miniwerkplaats voor kleine handen. Alle Muntpuntbezoekertjes zijn welkom voor een namiddag vol knutselplezier!

Boeken
elke woensdag, 15:00 tot 16:00

Kom in het verteltheatertje van de jeugdbib luisteren naar de mooiste, gekste en spannendste verhalen. Kies zelf een boek of laat je verrassen door onze doorwinterde en gepassioneerde vertellers.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.