U bent hier

Boekbabbel: Het veld (Robert Seethaler)

Grote verhalen, kleine gevoelens en leesplezier in alle maten! Iedereen is welkom op de Boekbabbel. Samen wisselen we van gedachten over een goed boek en over de dingen des levens.

Wanneer: 
vrijdag 24 april 2020,
10:00 tot 12:00
Waar: 
Muntpunt, +4, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie

Muntpunt i.s.m. Citizenne

Een man wordt geboren, raakt gokverslaafd en sterft. Een ander herinnert zich dat haar echtgenoot altijd haar hand vasthield. Iemand anders begrijpt nu eindelijk op welk moment zijn leven voorgoed veranderde. Weer een ander heeft eigenlijk niets meegemaakt en ligt domweg onder de grond, zijn leven ten einde. Een vrouw is met 67 mannen naar bed geweest, maar was slechts op één van hen verliefd. Een ander was slim genoeg om zijn dromen niet te vervullen en weer iemand anders dacht: Ik moet hier weg zien te komen. En bleef.

In Robert Seethalers nieuwe roman gaat het over de laatste gebeurtenissen in een mensenleven, dat wat zich niet makkelijk laat vatten. Het is een boek over individuen, allemaal anders, maar ook met elkaar verbonden. Deze doden liggen op het kerkhof van Paulstadt. Hun levensverhalen vormen samen een portret van het stadje en schetsen een onvergetelijk beeld van een samenleving.

Wil je deelnemen aan deze Boekbabbel? Lees het boek en schrijf je in. Stuur een mail naar sigrid@citizenne.be.

Het veld

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.