U bent hier

Boekbabbel: De overlevenden (Alex Schulman)

In Boekbabbel babbelen we iedere maand samen over een goed boek en de dingen des levens.

Wanneer: 
vrijdag 25 maart 2022,
10:00 tot 12:00
Waar: 
Muntpunt, Zinneke 1, S2, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Taal: 
Organisatie

Muntpunt

Drie broers keren terug naar het vakantiehuis bij het meer waar 20 jaar eerder een ongeluk heeft plaatsgevonden dat hun leven voor altijd heeft veranderd. Ze hebben de as van hun overleden moeder mee om uit te strooien. Het is een reis naar hun verleden, naar een tijd waarin ze als jongens door hun ouders volledig aan hun lot werden overgelaten. Nu zijn ze jongemannen, uit elkaar gegroeid, maar nog altijd verbonden door een gedeelde geschiedenis van strijd om de aandacht van hun vader, en om de onvoorspelbare liefde van hun moeder. Naarmate de reis vordert, loopt de spanning tussen de broers op. Welke tragedie heeft zich destijds precies afgespeeld?

‘De overlevenden’ is een grote literaire bestseller in het thuisland van de Zweedse schrijver Alex Schulman. Het is een weergaloos verhaal over een disfunctionele familie en de gevolgen van een groot trauma uit het verleden.

Wil je deelnemen aan deze Boekbabbel?
Lees het boek en schrijf je in. Iedereen is welkom op de Boekbabbel. De deelnemers zijn een mix van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands (min. niveau 3.1).

Opgelet! Na maanden van online sessies vindt Boekbabbel opnieuw plaats in de bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt. Als je erbij wil zijn, schrijf je dan zeker vooraf in. Online meedoen kan ook. Stuur een mailtje naar info@muntpunt.be voor de link naar de videochat.

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.