U bent hier

App-o-theek

Zit je met specifieke vragen over online videochatten, e-boeken, het online aanbod van Muntpunt of eerder algemene vragen over gsm, tablet of computer? Ook in deze ongewone tijden helpt de App-o-theker je op weg.

Wanneer: 
dinsdag 15 juni 2021,
14:00 tot 16:00
dinsdag 22 juni 2021,
14:00 tot 16:00
dinsdag 29 juni 2021,
14:00 tot 16:00
Waar: 
Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: 
gratis
Organisatie: 
Muntpunt

Elke dinsdag kan je tussen 14:00 en 16:00 gratis terecht in de ‘App-o-theek’ met algemene vragen over het gebruik van een computer, tablet of smartphone. In deze ongewone tijden zit je misschien wel met specifieke vragen over online videochatten, e-boeken, het online aanbod van Muntpunt, apps i.v.m. corona...? Kreeg je een vaccinatiebrief maar heb je problemen met het online aanmelden? Ook daarmee helpt de App-o-theker je graag op weg.

Weet de App-o-theker het antwoord niet meteen, dan biedt de bibliotheek of het internet raad en wordt er samen naar een oplossing gezocht. Je toestel repareren doet de App-o-theker niet, adviseren en mogelijke oplossingen aanreiken wel.

Kom langs in Muntpunt en krijg persoonlijke hulp van de App-o-theker van dienst. Je hoeft vooraf geen afspraak te maken

Hier staat een illustratie  van Gudrun Makelberge met daarop de tekst 'App-o-theek'.
Ook interessant: 
Infosessie
elke woensdag en vrijdag, 14:00 tot 16:00

Wil je je kind inschrijven voor een crèche, school of vakantiekamp in Brussel? Ben je op zoek naar een leuke uitstap voor een klein budget? Muntpunt kan je helpen!

Mis geen enkele activiteit

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.