U bent hier

Afhaalbib (gesloten)

Uitgelezen? Kom een nieuwe lading boeken halen in de afhaalbib van Muntpunt.

Opgelet: vanaf 01.07 heropent Muntpunt en sluit de afhaalbib.

Je kan na 01.07 nog steeds titels reserveren en ze komen ophalen in Muntpunt, maar reservaties worden vanaf dan opnieuw betalend (€ 1 per titel).

Bestellingen die je plaatste voor 01.07, maar nog niet ophaalde in de afhaalbib, kan je tot twee weken na de bevestiging van je bestelling komen afhalen aan de rode balie (+1) in Muntpunt

Is al je gehamsterd leesvoer intussen op? Muntpunt opent vanaf woensdag 29.04 een afhaalbib, zo hoef je niet langer op je leeshonger te blijven zitten.

Inspiratie nodig?

Ontdek onze shortcuts in de catalogus, geautomatiseerde leestips uit de collectie of persoonlijk lees-, kijk- en luisteradvies door Muntpuntmedewerkers. Graag gedaan!

Voor wie?

Iedereen met een lidkaart van de Brusselse bibliotheken kan gratis titels reserveren en afhalen in Muntpunt.

We rekenen op je burgerzin, hou je aan de voorzorgsmaatregelen.

Hoe werkt het?

Je plaatst een bestelling door online te reserveren via Mijn Bibliotheek. Helemaal gratis.

Stap 1: Reserveer de titels die je wil lenen via Mijn Bibliotheek.
 
Meer info ↓

Stap 2: Je ontvangt een bevestigings­mail zodra wij je bestelling klaargezet hebben. Reken op gemiddeld 3 werkdagen tussen je reservatie en deze bevestigings­mail. Stap 3: Je kan tot 2 weken later je titels komen afhalen in de afhaalbib, tijdens de openingsuren. Stap 4: Veel leesplezier! Hou de geleende titels bij tot Muntpunt volledig heropent. Je hoeft ze niet terug te brengen en krijgt geen boetes in deze uitzonderlijke sluitings­periode.

Waar en wanneer?

  • Openingsuren afhaalbib: maandag tot vrijdag, 14:00 - 17:00
  • Locatie afhaalbib: Zijkant Muntpuntgebouw, Munt 6, 1000 Brussel
    • Opgelet: de hoofdingang van Muntpunt blijft gesloten. De afhaalbib vind je in de Koninginnestraat, vlak bij het inleverpunt aan de zijkant van het gebouw (tussen Muntpunt en De Munt).

Zit je nog met vragen?

Wij zijn er om je te helpen! Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen, mail ons via info@muntpunt.be of bel ons op 02 278 11 11 (tussen 10:00 en 16:00).